Over Ilse van der Valk & HORSEBEAT

@Memory Fotografie

“Ik heb een grote passie voor paarden en ik doe niks liever dan ruiters helpen hun doelen te behalen!”

Ilse van der Valk

Ik ben HorseBeat gestart naar aanleiding van mijn stage bij dr. Carlien Munsters van Moxiesport. Na mijn stage heb ik de mini-cursus inspanningsfysiologie bij paarden gevolgd bij Moxiesport. De kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn stage, de cursus en mijn eigen ervaring met het trainen met hartslagmeter wil ik toepassen om ruiters te ondersteunen in het behalen van hun doelen. Daarnaast heb ik als ruiter diverse paarden getraind en opgeleid voor zowel de wedstrijdsport als de verkoop.

Mijn missie is samen met de ruiters zorgen voor een fit, gezond en blij paard. Hierbij staat samenwerken bij mij centraal omdat je samen sterker staat en meer bereikt. Ik ben een partner voor ruiter en paard om hun verder te brengen in hun trainingen door middel van het stellen van gezamelijke doelen en begeleiding passend bij ruiter en paard. 

In mijn vrije tijd ben ik actief ruiter in de dressuur en springsport, met mijn springpaard Eldar Star. Ook ik ben zelf elke dag bezig met de trainingen van mijn paard om zo een fit, gezond en blij paard te hebben. Ik heb gemerkt dat dit leidt tot betere prestaties en een fijne samenwerking tussen ruiter en paard. 


HorseBeat ondersteunt en begeleidt ruiters bij de training van hun (sport)paard. Door middel van het gebruik van de hartslagmeter worden trainingen gemeten en op basis van deze metingen komen een aantal adviespunten naar voren. Dit geeft de ruiter inzicht in de conditie en gezondheid van het paard. Zowel de resultaten van de metingen(en)  als de basis trainingsprincipes worden toegepast voor het opstellen van een flexibel en op maat gemaakt  trainingsschema voor 6 weken. 

HorseBeat biedt verschillende mogelijkheden om de begeleiding te kiezen die het beste bij jou en jouw paard past. De begeleiding is zowel voor dressuur-, spring-, eventing en recreatie ruiters. Voor elke combinatie wordt gekeken welke begeleiding bij hun past. 

Samen stellen we haalbare doelen welke passen bij de behoeften van de ruiter met als uitgangspunt een fit, gezond en blij paard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *